Intretinere gradini si spatii verzi

   Orice gradina predata la cheie, daca nu se respecta normele de intretinere care le prezentam fiecarui client, exista riscul ca in maxim 30 de zile in functie de evolutia meteo sa fie pierduta, generand apoi costuri foarte mari pentru reabilitare.

   Celor carora le amenajam spatiile verzi, le oferim o prima coasa gratuita pentru gazon si o prima ierbicidare selectiva.

   Pentru intretinerea unei suprafete gazonate sunt oferim urmatoarele servicii:

    • Tundere gazon

    Fertilizare gazon

    • Ierbicidare selectiva pentru frunza lata si alte tipuri de bruieni, implicit cele cu frunza ingusta

    Scarificare si aerisirea gazonului, operatii care ar trebui efectuate de minim 2 ori pe an

   Frecventa de intretinere a gazonului depinde de densitatea si maturitatea gazonului.

   Daca radacinile sunt foarte dese si cresc una in alta – si nu se face aerisirea si scarificarea gazonului, acestea se sufoca si mor. Astfel sansele ca gradina ta frumoasa sa se transforme in imas creste cu fiecare zi in care intarzii intretinerea gazonului tau.

   Nota: Toate aceste servicii au un cost de realizare pe metru patrat.

   La o gradina cu plante, neintretinerea lor duce la cresterea dezordonata precum si aparitia de lastari din port-altoi conducand la distrugerea plantei. Asadar gradina cu plante trebuie intretinuta anual, minim de 2 ori pe an, in sezonul de primavara si toamna.

   Pentru informatii detaliate contactati-ne folosind formularul de contact, sau suna acum la telefonul 0745 311 737 si iti vom prezenta care sunt primii pasi necesari pentru a-ti intretinerea gradinii.

   Daca se face o intretinere bianuala corecta, la arbori si arbusti – primavara si toamna, atunci in celelalte perioade vor fi necesare mici interventii din partea beneficiarului.

   Atat timp cat proiectarea si amenajarea este executata luandu-se in calcul dezvoltarea ulterioara a gradinii, si tu ai grija sa fie intretinuta corespunzator, aceasta va dainui la fel demult ca si casa ta.


intretinerea-gradinilor
Intretinere Gradini
intretinere-gradini-spatii-verzi
Intretinere Spatii Verzi
intretinere-spatii-verzi
Intretinere Gradini
intretinerea-gradinilor-curtilor
Intretinere Spatii Verzi
intretinerea-spatiilor-verzi
Intretinere Gradini
intretinere-curti-spatii-verzi
Intretinere Spatii Verzi