Sisteme de Irigatii pentru Gradina

    Sistemul de irigare este solutia ideala in procesul de ingrijire a gradinii si a plantelor care se gasesc in gradina ta.

    In acest fel, nu va mai trebui sa petreci timp pentru a-ti uda zilnic gradina, nu te va mai deranja faptul ca vei uita sau nu vei mai avea timp sa stropesti gradina ca sa te bucuri de gradina ta cu iarba frumoasa si verde.

   Ajutorul pe care ti-l ofera un sistem de irigatii il vei simti mai ales atunci cand vei veni obosit acasa si nu vei mai avea energia necesara pentru a stropi plantele si iarba din gradina ta.

   Din pacate, ne-stropirea la timp a gradinii tale, va duce in timp la pierderea partiala sau chiar totala a gradinii tale. Astfel se va ajunge ca sa cheltuiesti iar bani si energie pentru a-ti amenaja gradina.

   Dar poti sa rezolvi aceste probeleme inainte ca acestea sa aiba loc, daca vei folosi un sistem complet de irigare ca te va ajuta sa economisesti mai mult timp si mai multa energie.

Cum te ajuta un sistem de irigatie ?

   Este important, ca sistemul de irigare sa fie bine proiectat si instalat corespunzator, deoarece va poate aduce satisfactii maxime, atit in gradina cit si la buzunar, iar pentru rezolvarea acestei probleme venim noi in sprijinul dumneavoastra cu un grup de profesionisti.

   Avantajul unui sistem de irigare consta in realizarea unei atmosfere placute, retinand praful din atmosfera, purificand aerul, realizand o temperatura recaratoare. Prin irigare se realizeaza si cresterea uniforma a gazonului si a plantelor.

   Sistemele de Irigatii ofera urmatoarele beneficii:

  - apa este distribuita uniform in gradina

  - cantitatea de apa folosita este optimizata si astfel se economiseste apa

  - este o soluţie eficienta pe timpul vacantei deoarece nu necesita prezenta ta
  si pentru ca funtionarea este automata

  - iti economiseste timpul cu stropitul, pentru ca nu trebuie sa mai stai sa stopesti tu

  - fiecare plata din gradina ta primeste necesarul de apa, chiar si in sezonul umed
  pentru ca consumul de apa se poate regla

NOTA:   Recomandam ca sistemul de instalatie sa fie instalat primavara sau toamna, atunci cand temperatura este de peste 5°C. In acest fel, primavara sistemul poate fi folosit imediat, iar unul instalat in timpul verii necesita mai intai inprospatarea solului uscat.

   Daca vrei sa ai sistem complet de irigatii in gradina ta, contacteaza-ne folosind formularul de contact sau suna la telefonul: 0745 311 737.


sistem-irigatii-gradini
Sisteme de irigatii
sistem-irigatii
Sistem de irigatie
sistem-irigatie
Sisteme de irigatii
sisteme-de-irigatii
Sisteme de irigatii
sistem-de-irigatii
Sistem irigatii
sisteme-de-irigatie
Sisteme de irigatii